Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τον πραγματικό λόγο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται εκτός του Nomads!

Σε προηγούμενο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από ψηφοφορία του κοινού μπήκε στους “επίλεκτους”, ωστόσο μόλις ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε το γεγονός η ίδια θέλησε να αποχωρήσει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω

αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου.», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σάββας Πούμπουρας της ζήτησε να καθίσει στη θέση της και να το σκεφτεί καλύτερα. Στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι το μοντέλο βρίσκεται σε ξενοδοχείο, με άνθρωπο της παραγωγής της χωρίς κινητό τηλέφωνο και δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως αν η παίκτρια θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή θα συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι φήμες για την «παράνομη» σχέση του συντρόφου της, δίνουν και παίρνουν.

Στο χθεσινό (8/11) επεισόδιο του ριάλιτι, μετά την είσοδο των “εισβολέων” ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη Δήμητρα λέγοντας: «Να σας ενημερώσω ότι η Δήμητρα είναι αδιάθετη και δεν θα τα καταφέρει να σας βοηθήσει. Θα δούμε πως θα είναι στη συνέχεια. Μάλλον από αύριο θα καταφέρει να είναι στην ομάδα σας».

Ωστόσο, ούτε στο σημερινό (9/10) είσαμε την παίκτρια και ο Σάββα Πούμπουρας είπε: «Να σας ενημερώσω ότι η Δήμητρα η Αλεξανδράκη είναι με πυρετό και μένει ακόμα εκτός. Θα έχουμε νέα μέσα στην ημέρα από τη γιατρό, οπότε σήμερα θα είστε αυτοί που είστε».

Δείτε ακόμη: Nomads Μαδαγασκάρη: Ξέσπασε λυγμούς ο Χρήστος Βασιλόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα