Το μεγάλο ξεκατίνιασμα των Αρτζέντο

ΚΟΣΜΟΣΤο μεγάλο ξεκατίνιασμα των ΑρτζέντοΠαρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 21:52

❱❱ Απίστευτα μπινελίκια αντάλλαξαν μάνα και κόρη με αφορμή τη σχέση της Αζια με τον έκπτωτο «βασιλιά των παπαράτσι»

«Αντε γα...σου, πουτ...να» έγραψε στο twitter η Aζια Αρτζέντο για τη μητέρα της, η οποία τόλμησε να πει ότι δεν εγκρίνει τη σχέση της με τον έκπτωτο «βασιλιά των παπαράτσι» Φαμπρίτσιο Κορόνα. Η Ντάρια Νικολόντι απάντησε στον ίδιο τόνο και ύφος, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν δημόσια απίστευτες βρισιές, ενώ ο πατέρας

της Αζια, Ντάριο Αρτζέντο, έπαιζε τον ρόλο του «πυροσβέστη».

«Δύο μεσήλικες που φιλιούνται... λίγο προβληματικοί, άτομα που δημιουργούν προβλήματα» έγραψε στο twitter η Νικολόντι αναφερόμενη στην αποκάλυψη της σχέσης της κόρης της με τον Κορόνα, πρώην ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου πρακτορείου φωτογραφιών της Ιταλίας, ο οποίος μπαινοβγαίνει στη φυλακή. «Με αηδιάζεις, είσαι κακός άνθρωπος... μια αποτυχημένη, μόνη στον κόσμο» απάντησε μέσω twitter η Αζια, για να συνεχίσει: «Αντε γα...σου, πουτ...να». «Πιο πουτ...να από εσένα ελπίζω, που είσαι τόσο αθώα, μια περίοδος σε ψυχιατρική κλινική δεν θα σε έβλαπτε» ανταπάντησε η μητέρα της.

Η Νικολόντι, που έπαψε να είναι ζευγάρι με τον Ντάριο Αρτζέντο το 1985, ενέπλεξε μάλιστα τη 17χρονη κόρη της Αζια, Αννα, αποκαλύπτοντας ότι δικαστήριο της έχει αναθέσει την ανατροφή της, διότι η Αζια δεν ήταν καλή μητέρα. «Δεν φαντάζεστε τι με έκανε να περάσω στα παιδικά μου χρόνια» αντεπιτέθηκε η Αζια.

Ο πατέρας της, από την άλλη, προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες. «Δεν τρελαίνομαι για τον Κορόνα, αλλά η Αζια άρχισε να χαμογελάει ξανά» δήλωσε. Λίγο αργότερα η Αζια προσπάθησε να σβήσει τη... φωτιά, γράφοντας: «Μαμά, το ξέρω ότι ανησυχείς για μένα, μη φοβάσαι τίποτα, εγώ προσέχω και σε αγαπάω».

Keywords
Τυχαία Θέματα