Victoria’s Secret Show 2018: H Adriana Lima παρέδωσε τα φτερά της με δάκρυα στα μάτια

Xτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το show της Victoria’s Secret, το πιο δημοφιλές fashion show στον πλανήτη. Η σέξι επίδειξη εσωρούχων έγινε στη Νέα Υόρκη και σε αυτήν είδαμε πολλά γνωστά μοντέλα όπως τη Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner και Adriana Lima.

Η Adriana Lima έζησε μια από τις

πιο δυνατές και συναισθηματικές βραδιές της ζωής της καθώς περπάτησε για τελευταία φορά στο show της Victoria’s Secret. Λίγο πριν εμφανιστεί στην πασαρέλα οι καλεσμένοι στο show είχαν την ευκαιρία να δούνε ένα βίντεο με όλες τις στιγμές της Lima στα shows της Victoria’s Secret. Aμέσως μετά η Adriana βγήκε στη σκηνή με δάκρυα στα μάτια και αρκετά φορτισμένη.

Η Lima στα 37 της περπάτησε για 19η φορά στο show και ο κόσμος την καταχειροκρότησε. Η ίδια έκανε και ένα post στο instagram για να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο αλλά και το διάσημο brand για όλα όσα της πρόσφερε:

«Αγαπημένη Victoria, σε ευχαριστώ που μου έδειξες τον κόσμο, μοιράστηκες τα μυστικά σου, και πιο πολύ από όλα σε ευχαριστώ που δεν μου έδωσες μόνο φτερά αλλά μου δίδαξες πως να πετάω.»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. And all the ❤️ to the best fans in the ! Love, Adriana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις 8 Νοέ, 2018 στις 2:00 μμ PST

Kαι στις δύο εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή του show ο κόσμος την αποθέωνε.

Δες εδώ τη συγκινητική στιγμή που αποχαιρετά τον κόσμο της Victoria’s Secret!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Adriana . . #victoriassecret #victoriasecret #model #models #supermodel #supermodels #vsmodel #vsmodels #vsfashionshow #vsbackstage #VsFashionShow2018 #facegoals #fashionshow #Vspink #vsx #vsangels #vsangel #adrianalima #behatiprinsloo #candiceswanepoel #jasminetookes #romeestrijd #sarasampaio #taylorhill #laisribeiro #stellamaxwell #josephineskriver #elsahosk #vsfs2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@angelsbestpics) στις 8 Νοέ, 2018 στις 2:09 μμ PST

Διαβάστε ακόμα: Victoria’s Secret Show 2018: Τα πιο ωραία looks που είδαμε (Gigi, Kendall, Bella και Adriana στην πιο σέξι πασαρέλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα