Το ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος να μακρύνουν τα μαλλιά σας ευκολότερα;

Ξαφνικά έχουμε την εντύπωση ότι τα μαλλιά μας σταμάτησαν να μακραίνουν. Είναι σταθερά εκεί κάπου λίγο κάτω από τους ώμους. Και θέλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μακρύνουν επιτέλους. Εντάξει δεν επιθυμούμε και το μήκος της KKW, άλλωστε είναι exte οπότε και εκτός συναγωνισμού. Αλλά μερικούς πόντους ακόμα.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθήκαμε από τις τάσεις και να είπαμε στον κομμωτή μας να μας τα κόψει λιγάκι. Κι εκείνος να το παράκανε. Εδώ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί επιπλέον νοιώθουμε και τύψεις.

Τι το θέλαμε; Έρχονται και γιορτές και μια μπούκλα την θέλουμε, ένα τίναγμα των μαλλιών σε ένα insta story. Αυτοί είναι οι λόγοι που αυτό ψάξαμε και βρήκαμε tips και μυστικά που κάνουν τα μαλλιά να μακραίνουν πιο γρήγορα.

Φυσικά και θα σας τα πούμε. Αυτά είναι για να αποκαλύπτονται άλλωστε. Οι ειδικοί λοιπόν συμβουλεύουν και προτείνουν:

Αρχικά πρέπει να φροντίζουμε πολύ και προσεκτικά το τριχωτό της κεφαλής. Από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Αν αυτό το σημείο είναι υγιές και ισορροπημένο η ρίζα γίνεται πιο δυνατή και μακραίνει πιο εύκολα. Χρησιμοποιούμε ένα απολεπιστικό μαλλιών (ναι υπάρχει) μια φορά την εβδομάδα και κάνουμε απαλό μασάζ σε κάθε λούσιμο.

Αν έχουμε ταλαιπωρήσει τα μαλλιά με χημικές επεξεργασίες, χρησιμοποιούμε πολύ συχνά πιστολάκι ή σίδερο για μπούκλες και προϊόντα styling καλό είναι να τα περιορίσουμε για λίγο αφού σπάνε την τρίχα με αποτέλεσμα να πέφτει. Παράλληλα δεν την αφήνουν να αναπτυχθεί σωστά. Επιλέγουμε προϊόντα κατάλληλα για ταλαιπωρημένα μαλλιά και όλα θα πάνε καλά.

Δεν χτενίζουμε τα μαλλιά μας όλη μέρα. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τα σπάμε. Και κυρίως δεν τα βουρτσίζουμε ποτέ ενώ είναι νωπά αφού τα καταστρέφουμε εντελώς.

Διορθώνουμε τη διατροφή μας. Είναι πολύ βασικό. Πρέπει να πίνουμε πολύ νερό, να συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητα τα φρούτα και τα λαχανικά και κυρίως τροφές που περιέχουν σίδηρο και υδατάνθρακες που δυναμώνουν την τρίχα.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζετε τη σωστή σειρά των προϊόντων μακιγιάζ;

Αν ξεμείνατε από μάσκαρα έχουμε τη λύση

Keywords
Τυχαία Θέματα