Ξενυχτήσατε πάλι; Δείτε τον τρόπο να δείχνετε φρέσκιες το επόμενο πρωί

Ένα μικρό παράπτωμα όπως είναι το ξενύχτι χωρίς ιδιαίτερο λόγο επιτρέπεται. Βέβαια έχετε να αντιμετωπίσετε την κουρασμένη όψη το επόμενο πρωί. Που δεν είναι και το καλύτερο σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε να πάτε στο γραφείο, weekend είναι όμως και θα βγείτε για ψώνια ή για brunch με τις φίλες σας. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε μαύρους κύκλους και θαμπό δέρμα. Το ζητούμενο είναι να λάμπετε καθημερινά.

Δεν πειράζει όμως. Για μία ακόμα φορά σας το συγχωρούμε και σας

λέμε τους τρόπους που θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη ακόμα κι αν έχετε κοιμηθεί ελάχιστα.

Ότι ώρα κι αν γυρίσετε πρέπει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ έστω κι ενώ έχετε ήδη ακουμπήσει το κεφάλι στο μαξιλάρι σας. Αυτό είναι το εύκολο μέρος γιατί κανονικά αν θέλετε να είστε σωστές πρέπει να απλώσετε μια κρέμα νύχτας στο πρόσωπο και ματιών που να περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Και δεν θέλουμε αντιρρήσεις. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσετε στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία και λάμψη.

Και συνεχίζουμε. Μια μάσκα ματιών πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και την επιδερμίδα της. Τα έχουμε πει αυτά. Όσο λοιπόν πίνετε τον καφέ σας και πριν βγείτε θα αφιερώσετε μερικά λεπτά στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας. Χαλαρώστε, απλώστε την μάσκα ή ακόμα καλύτερα patches. Αφαιρέστε τα, απλώστε την κρέμα ματιών και είστε έτοιμη.

Τη συγκεκριμένη μέρα καλό είναι να αποφύγετε τις πολύ λιπαρές τροφές. Προτιμήστε κάτι πιο υγιεινό όπως φρούτα και λαχανικά. καλό θα σας κάνει. Γενικότερα και όχι μόνο όταν έχετε ξενυχτήσει.

Καλό είναι να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες κάθε φορά που το παρακάνετε. Αν και κατά τη γνώμη μας αυτή είναι μια σωστή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να υιοθετήσετε ώστε να έχετε πάντα λαμπερή επιδερμίδα και κυρίως ένα υπέροχο βλέμμα αφού τα σημάδια κούρασης και αϋπνίας κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως στην περιοχή των ματιών που είναι πιο εύθραυστη.

Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν ξεχνάμε την κρέμα ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

To make up και hair look των Αγγέλων της Victoria’s Secret που πρέπει να αντιγράψετε asap

Τα μανικιούρ του weekend που πλησιάζει

Keywords
Τυχαία Θέματα