Ο Χειμώνας θέλει έλαια και υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου

Τα προϊόντα σε μορφή λαδιού είναι ότι ωραιότερο και καλύτερο ειδικά την περίοδο του χειμώνα αφού αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ξηρότητα που δημιουργούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία. Αν δε, έχουν και τέλειο άρωμα τριαντάφυλλου δεν τα αποχωριζόμαστε.

Η Darphin δημιούργησε το πιο ρομαντικό και απαλό. Πρόκειται για το νέο Rose Hydra-Nourishing Essential Oil Elixir που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίσει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας, με άρωμα που μοιάζει με ένα ευωδιαστό μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Συλλέγοντας

τα πιο πολύτιμα και ενεργά μέρη του φυτού, η Darphin δημιούργησε μια μοναδική τριπλή φόρμουλα τριαντάφυλλου που περιέχει: Κερί Τριαντάφυλλου το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, Αbsolute Τριαντάφυλλου επίσης γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες θρέψης που προσφέρει στην ξηρή επιδερμίδα, και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου ειδικά επιλεγμένο για την εντονότερη και φρέσκια μυρωδιά τριαντάφυλλου, καθώς και τις αναζωογονητικές και ενυδατικές του ιδιότητες.

Το Rose Hydra-Nourishing Essential Oil Elixir είναι ένα μείγμα από Rose Flower Wax, Rose Absolute και Αιθέριο Έλαιο Rose τo οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις χαμηλές θερμοκρασίες, την ενυδατώνει, ενώ ταυτόχρονα τα Ωμέγα 3 & 6 Λιπαρά Οξέα τη θρέφουν σε βάθος. Αυτή η μοναδική φόρμουλα χαρίζει απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα αποκτά μια ασπίδα προστασίας, αποτρέπεται η απώλεια υγρασίας ενώ παραμένει απαλή χωρίς την ενοχλητική αίσθηση λιπαρότητας.

Το απλώνετε το βράδυ πριν από την ενυδατική κρέμα νύχτας ακολουθώντας τα βήματα που προτείνουν οι facialists:

Βήμα 1ο: Χρησιμοποιώντας το εσωτερικό μέρος των χεριών, «γλιστρήστε» προς τα αυτιά, κατεβαίνοντας κάτω στο λαιμό. Στη συνέχεια, πιέστε στη κλείδα.

Βήμα 2ο: Λυγίστε τον δείκτη και κάντε απαλές κινήσεις στο μέτωπο σε 3 επίπεδα. Συνεχίστε με την περιοχή γύρω από τα μάγουλα. Τέλος, «γλιστρήστε» κάτω προς το λαιμό. Στη συνέχεια, πιέστε στην κλείδα .

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, απλώστε το έλαιο από το περίγραμμα του προσώπου προς το λαιμό. Έπειτα πιέστε την κλείδα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα super sized μαλλιά του Guido Palau είναι υπερβολικά και τέλεια!

Τα best selling κόκκινα κραγιόν όλων των εποχών

Keywords
Τυχαία Θέματα