Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/12

Το κόκκινο πουλόβερ με ζιβάγκο είναι ζεστό, πολυτελές, stylish και αν το συνδυάσετε σωστά τότε χωρίς καμία αμφιβολία μπορείτε να κάνετε μια statement εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, από το πρωί έως το βράδυ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

Desiree Fashion που αποτελείται από ένα κόκκινο λεπτό πουλοβεράκι ζιβάγκο και ένα μαύρο ψηλόμεσο leather look κολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη στη μέση με διπλό δέσιμο από την εταιρεία Peace and Chaos, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαύρα και λευκά κρύσταλλα Art Wear Dimitriadis και μαύρες δερμάτινες γόβες με μεταλλική αλυσίδα στον αστράγαλο Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive, Eye And Face Sculpting Palette της εταιρείας NYX, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Everglow, Ofra X NikkieTutorials που χρησιμοποιήθηκε ως highlighter και ρουζ και στα χείλη το Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof No 09.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε high bun με πλεξούδα στο δέσιμο, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Εμείς σήμερα ψάξαμε και βρήκαμε τις celebrities, τις fashion bloggers και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που ενδιαφέρονται για το στυλ τους και θέλουν πάντα μα πάντα να ξεχωρίζουν πως έχουν φορέσει στις εμφανίσεις τους το κόκκινο πουλόβερ με ζιβάγκο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks. Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το υιοθετήσετε σύντομα και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Η Φαίη μας το συνδύασε με μαύρο leather look κολάν, τα κορίτσια των ενσταντανέ με τι;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/12

Keywords
Τυχαία Θέματα