Τεράστια πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του show της Victoria’s Secret

Το show της Victoria’s Secret παραμένει το πιο δημοφιλές fashion show του πλανήτη και φέτος είδε τα νούμερά τηλεθέασής του να πέφτουν κατακόρυφα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Entertainment Weekly το show παρακολούθησαν πιο λίγοι τηλεθατές από ποτέ και συγκεκριμένα 3.3 εκατομμύρια άτομα (πέρυσι το είχαν παρακολουθήσει 5 εκατομμύρια).

Το πρόβλημα συμβαίνει εδώ και χρόνια καθώς από το 2013 και μετά το show της Victoria’s Secret άρχισε να έχει μια συνεχή πτώση.

Ωστόσο δημοσιεύματα

αναφέρουν πως η φετινή πτώση δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη. Καταρχάς το show προβλήθηκε φέτος από άλλο κανάλι και συγκεκριμένα από το ABC. Επίσης άλλαξε μέρα προβολής από Τρίτη σε Κυριακή, ενώ τα σχόλια του Ed Razek CEO του brand περί ρατσισμού (είπε ότι τα τρανσέξουαλ και τα plus size μοντέλα δεν θα υπάρξουν ποτέ στο show) δημιούργησαν πολύ μεγάλο μποικοτάζ και αρνητικά σχόλια.

Ένα άλλο στοιχείο που έριξε τα νούμερα στο show ήταν η απόσταση ανάμεσα στο γύρισμα του show και στην προβολή του. Χιλιάδες χρήστες χρησιμοποίησαν τα social media για να δείξουν βίντεο και φωτογραφίες από το show με αποτέλεσμα να χαθεί το ενδιαφέρον από τον τηλεθεατή να το παρακολουθήσει.

Οι θαυμαστές του πασίγνωστου brand αναρωτιούνται τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με τη Victoria’s Secret αλλά εμείς είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει του χρόνου δριμύτεροι. Όπως και να το κάνουμε εξακολουθεί να είναι το Νο1 show του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα: H πιο γνωστή boho fashion blogger μας δείχνει 5 εκπληκτικά σύνολα για όλη την εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα