Πάνος Ζάρλας: Έκανε unfollow την Στέλλα Μιζεράκη και έκοψε κάθε επικοινωνία! Τι συνέβη;

Πρόκειται για δύο περσόνες που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη, οι οποίοι μετά το τέλος του παιχνιδιού τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την επιστροφή της Στέλλας στον εφοπλιστή πρώην της.

Όπως αναφέρει το ShowTime

Cy, αν και ο Πάνος έδωσε αρκετές ευκαρίας στη Στέλλα, το τελευταίο διάστημα έκοψε κάθε επαφή μαζί της. Μάλιστα ο ίδιος την έκανε unfollow από το Instagram.

Επιπρόσθετα, ο πρώην παίκτης του Power Of Love, σε επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Κώστα Κωνσταντίνου ανέφερε: «Γενικά ο κόσμος επηρέασε στο να χωρίσουμε και επηρεάζει ακόμη στο να μην τα βρούμε. Αν υπάρχει μία πιθανότητα για να γίνει κάτι τέτοιο».

«Μα εσύ είπες σήμερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο, αφού και οι δυο προχωρήσατε τη ζωή σας», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Πάνος απάντησε: «Ναι, είπα αυτό, αλλά σίγουρα ό,τι λέμε… για κάποιο λόγο λέγονται όλα. (…) Δεν παίζω κανένα παιχνίδι. Πίστεψε με, με την γλωσσοφαγιά που έχω φάει τον τελευταίο καιρό, το μόνο που θέλω είναι η ηρεμία μου. Εγώ με την Στέλλα έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν ξέρω αν θα γύριζα ξανά πίσω στην Στέλλα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Κανείς δεν ξέρει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η νέα τοποθέτηση της Ακρίτα μετά τα σχόλια του Γεωργουσόπουλου για τον Σεφερλή: “Επιμένω στην άποψή μου ότι…”

Keywords
Τυχαία Θέματα