H Zara λανσάρει συλλογή κραγιόν και είναι από τις ωραιότερες του Χειμώνα!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Zara άλλαξε τη ζωή μας τουλάχιστον όσο αφορά το style μας αφού από τη στιγμή που δημιουργήθηκε όλες μας μπορούμε να είμαστε ντυμένες σαν να βγήκαμε από fashion shows όσο μικρό κι αν είναι το budget μας.

Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος της επιτυχίας της. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει γυναίκα από την μία άκρη

του πλανήτη μέχρι την άλλη που να μην έχει ένα Zara κομμάτι στην ντουλάπα της. Καθώς επίσης και ότι μπορεί να ντύσει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας και look (συμπεριλαμβάνονται φυσικά οι άνδρες και τα παιδιά).

Τώρα, και για δεύτερη φορά από την δημιουργία της, δίπλα στα υπέροχα παλτό, τα T shirts και τα διαχρονικά φορέματα παίρνει το χώρο της στα καταστήματα και η νέα σειρά κραγιόν με την υπογραφή του brand. Μια σειρά με υπέροχες αποχρώσεις με ματ υφή που ακολουθούν πιστά τις τάσεις. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά αφού όλες οι δημιουργίες που βρίσκουμε σε κάθε κατάστημα Zara είναι εμπνευσμένα από όσα βλέπουμε στις πασαρέλες κάθε σεζόν. Δεν θα μπορούσαν τα κραγιόν να διαφέρουν.

H σειρά Zara Lipsticks σχεδιάστηκε στο Los Angeles αλλά είναι Made in France. Περιλαμβάνει εννιά full matte liquid και 8 βελούδινα, κλασικά ματ κραγιόν σε αποχρώσεις που κινούνται μεταξύ καφέ, κόκκινου και berry, τις απόλυτα επίκαιρες για τον φετινό χειμώνα δηλαδή. Εκτός από τα κραγιόν κυκλοφορεί παράλληλα και μια παλέτα με μολύβια χειλιών στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Zara δημιουργεί προϊόντα μακιγιάζ. Το 2007 είχε λανσάρει μια ολοκληρωμένη σειρά ή οποία όμως δεν έμεινε μόνιμα στα καταστήματα. Οπότε αν έχετε κάποιο από αυτά κρατήστε το σαν φυλαχτό. Είναι συλλεκτικό!

Τώρα αν θέλετε να τα αποκτήσετε κάποιο από τα νέα κραγιόν ή μολύβι χειλιών Zara θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα από αύριο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότερες μονές σκιές ματιών στην περίπτωση που θέλετε μία και καλή

Η κρέμα χεριών που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα