Νίκος Μουτσινάς: Τα λόγια που θέλησε να πει μια μέρα πριν από το φινάλε -«Νιώθω ευγνώμων…»

Την Παρασκευή 30/6 ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και τον ΣΚΑΪ, αφού η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» πρόκειται να ρίξει οριστικά αυλαία. Ο παρουσιαστής έχει κάνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες πως επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα και να απέχει από την τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει για πόσο.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει δυο λόγια στην έναρξη της εκπομπής του και να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για αυτά τα πέντε όμορφα χρόνια που πέρασαν παρέα.

«Θέλω να πω ένα, πραγματικά, πολύ

ειλικρινές ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο αυτά τα πέντε χρόνια, γιατί κάπως νιώθω πολύ ευλογημένος. Έχει τύχει να συνεργάζομαι συνήθως με ανθρώπους που είναι φίλοι μου, που είναι πολύ μοναδικό. Εδώ, λοιπόν, μέσα στα πέντε χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που τους θεωρώ φίλους μου, με κάποιον τρόπο, καταλαβαίνετε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Και κάπως θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το πάρτι για πέντε ολόκληρα χρόνια».

Λίγο πιο μετά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ευχαριστήσει και το συγκρότημα «Alcatrash» για τη συνεργασία τους.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος του προσέφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου μαύρισε την ψυχή»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά μετά το τέλος της συνεργασίας τους -«Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα