Ελένη Χατζίδου: Την μπέρδεψαν με την Ελένη Φουρέιρα -Η αντίδρασή της

Το πρωί της Τετάρτης 28/6 η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε στον αέρα του «Mega Καλημέρα» ότι περαστικός την είχε περάσει στο δρόμο για την Amal Alamuddin, με αποτέλεσμα να βγάλει φωτογραφία μαζί του και να του υπογράφει αυτόγραφο.

«Παιδιά, προφανώς και μοιάζω. Είναι φως φανάρι. Δηλαδή αν κάνω το μαλλί μου σγουρό, είμαι ίδια. Επειδή είμαι πιο νέα

και πιο φρέσκια, μπορεί να είμαι και μία καλύτερη έκδοση αλλά όντως της μοιάζω. Πολλά φιλιά στην Amal», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος με χιούμορ.

Με αφορμή την αποκάλυψή της, η Ελένη Χατζίδου αφηγήθηκε σήμερα 29/6 στον αέρα του «Breakfast@Star» μια δική της παρόμοια ιστορία, όταν ένας θαυμαστής την μπέρδεψε με την… Ελένη Φουρέιρα.

«Νομίζω την έχω πει την ιστορία αλλά θα την ξαναπώ τώρα. Έχω μπει μέσα σε μπουτίκ την περίοδο που είχε πάει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision με το Fuego. Είχε περάσει η βραδιά και μου λέει ο υπάλληλος: είμαι μεγάλος fan, σας παρακολουθήσαμε μαζί με την παρέα μου, μπράβο σας», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και συνέχισε: «Αναρωτήθηκα: πού με είδε, πού έκανα live, ήμουν κάπου στην τηλεόραση; Και μόλις ανέφερε το θέμα της Eurovision, του λέω: δεν είμαι η Ελένη Φουρέιρα».

Τότε, η Λιλή Πυράκη είπε με τη σειρά της: «Εμένα ακριβώς έτσι όπως το λες κι εσύ μ’ έχουν μπερδέψει με τη Μαρία Αναστασοπούλου… και μου λένε: κακώς φύγατε πάντως. Τους λέω “από τη Μενεγάκη;” και μου λένε: όχι, από τον ΣΚΑΪ».

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος του προσέφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου μαύρισε την ψυχή»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά μετά το τέλος της συνεργασίας τους -«Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα