Φαίη Σκορδά: «Άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει, έχουν πάει αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια»

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με την ομάδα της για τα πάνελ και τις τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε μια αναφορά σε κάποιους ανθρώπους που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» πως έχει τύχει να συνυπάρξει με κάποια άτομα που άνθιζαν τηλεοπτικά δίπλα της και μετά βρέθηκαν σε άλλες εκπομπές και αυτό άλλαξε.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά
στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Όλα τα χρόνια έχω ζήσει το ποιος θα κάτσει δίπλα στον κεντρικό παρουσιαστή. Μου έχει τύχει άνθρωπος ο οποίος σε μια εκπομπή με μια συγκεκριμένη ομάδα που μπορεί να είχε και τις καλύτερες των σχέσεων, να μην έχει αποδώσει τόσο.

Και να πηγαίνει κάπου αλλού και να τον βλέπεις να ανθίζει. Ίσως επειδή απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία; Ίσως γιατί η χημεία ήταν διαφορετική; Και άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει κι εγώ ήμουν πιο καλή δίπλα τους, να έχουν πάει κάπου αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια».


Και κατέληξε λέγοντας πως «το θέμα της ομάδας και του πάνελ είναι αυτό. Είναι η χημεία πολλές φορές, σε τι φάση ζωής συναντάς κάποιον. Έχει τύχει ένας άνθρωπος μία χρονιά πραγματικά να περνά δύσκολα και μία άλλη χρονιά, που μπορεί να ήταν καλά στην προσωπική του ζωή να ήταν τελείως διαφορετικός. Είναι όλα σχετικά».

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος του προσέφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου μαύρισε την ψυχή»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά μετά το τέλος της συνεργασίας τους -«Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα