Γη της Ελιάς: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πότε ρίχνει αυλαία για τη σεζόν

Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και έτσι η τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά και έναν κύκλο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πως να παρακολουθήσουν στους δέκτες τους το μεγάλο φινάλε.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, οι τίτλοι τέλους στην καθημερινή σειρά «Γη της Ελιάς» θα πέσουν την Τετάρτη 5 Ιουλίου, με τους συντελεστές να έχουν ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό

επεισόδιο, που ανοίγει και συγχρόνως κλείνει διάφορα κεφάλαια.

Να θυμίσουμε πως η «Γη της Ελιάς» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν, που θα επιστρέψει με τον τρίτο κύκλο. Αυτός ο κύκλος πρόκειται να είναι πολύ διαφορετικός, μιας και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται από άλλη πλευρά.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς»

Με μια φωτιά και έναν πνιγμό (;) θα γραφτεί το φινάλε της φετινής σεζόν στη «Γη της Ελιάς», σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το σπίτι της Χάιδως πιάνει φωτιά με την ίδια να είναι μέσα και συνεπώς τη ζωή της να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, αφού μιλάμε για μια καταστροφική φωτιά.

Από την άλλη, η Βασιλική, ο Φίλιππος και ο Στάθης πηγαίνουν για ψάρεμα. Η Βασιλική πέφτει κατά λάθος στο νερό, με τους δύο άντρες να πιστεύουν ότι τους κάνει πλάκα και θέλει να τους τρομάξει. Ωστόσο, η Βασιλική πνίγεται… Θα καταφέρει να σωθεί ή θα χάσει τη ζωή της μέσα στη θάλασσα;

Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω πάρει 40.000€ για φωτογράφιση που κράτησε 1,5 μέρα»

 Γιάννης Στάνκογλου κατά Κωνσταντίνου Μωραΐτη: «Είσαι απλά ψεύτης -Πόσο σε ενδιαφέρει η φάτσα σου;»

 Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, βασανίστηκε»

Keywords
Τυχαία Θέματα