Madonna: Το μήνυμα του 29χρονου συντρόφου της – Ώρες αγωνίας για τα παιδιά της

15:12 29/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο σύντροφος της Madonna, Joshua Popper, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media από τότε που η βασίλισσα της pop μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο.

Η θρυλική τραγουδίστρια αναρρώνει από “βακτηριακή λοίμωξη”, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική το Σαββατοκύριακο, όπου και διασωληνώθηκε

για ένα βράδυ.

Δύο ημέρες πριν επιβεβαιωθεί η νοσηλεία της, ο 29χρονος μποξέρ και προπονητής πυγμαχίας, Joshua Popper, μοιράστηκε ένα εμπνευσμένο απόσπασμα για την ενδυνάμωση χωρίς να απευθυνθεί απευθείας στη Madonna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

“Δώσε στον εαυτό σoυ την άδεια να ζήσει μια μεγάλη ζωή. Γίνε αυτός που προορίζεσαι να είσαι. Σταμάτα να κάνεις τον μικρό. Είσαι προορισμένος για μεγαλύτερα πράγματα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, την οικογένειά μου και την ομάδα Bredwinners που είναι δίπλα μου” έγραψε στη λεζάντα ο Josh Popper.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της “προετοιμάζονταν για το χειρότερο”, δήλωσε μέλος της οικογένειας στπ DailyMail.com.

Η ομάδα διαχείρισης της Madonna πραγματοποίησε σύσκεψη κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή, όταν φοβήθηκαν ότι μπορεί να μην είχε επιβιώσει από τη βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε στην Εντατική.

Σύμφωνα με τη MailOnline, πολλοί από αυτούς που είχαν συνεργαστεί με τη Madonna για αρκετές δεκαετίες, αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στην Εντατική, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τότε πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40ή επετειακή περιοδεία της και λίγο αργότερα τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

Ανησυχούσαν ότι η πρεμιέρα του μουσικού υπερθεάματος στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου ήταν μόλις τρεις εβδομάδες μακριά.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι η θρυλική καλλιτέχνις έπασχε από “σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη” και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει.

Non Responsive isnt good
Madonna’s sons David Banda and Rocco Ritchie look tense after ICU https://t.co/6RoL78yIhS

— Jody Reason (@jody_reason) June 29, 2023

Στο μεταξύ, οι γιοι της Madonna εθεάθησαν για πρώτη φορά από τότε που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική. Ο Rocco, τον οποίο η Madonna μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie, έδειχνε νευρικός, καθώς βγήκε στη Νέα Υόρκη για να κάνει δουλειές μετά την πτήση του από τη Ρουμανία.

Στην περιοχή εθεάθη επίσης ο David Banda, ο οποίος εμφανίστηκε σκυθρωπός καθώς κατευθυνόταν για μια βόλτα στην πόλη. Ο Rocco εντοπίστηκε να κουβαλά μια μεγάλη τσάντα περασμένη στον ώμο του, καθώς πήγαινε στο διαμέρισμα της μητέρας του.

Δεν έκανε καμία αναφορά στην περιπέτεια της υγείας της στην ανάρτηση που έκανε στις 26 Ιουνίου, δύο ημέρες αφού η μητέρα του νοσηλευόταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocco Ritchie (@roccoritchie)

Στο μεταξύ, ο David, τον οποίο η Madonna και ο Guy υιοθέτησαν το 2006, όταν ήταν μόλις 13 μηνών, εθεάθη να βγαίνει έξω με τα ακουστικά στα αυτιά του.

Η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών: Lourdes, 26 ετών, Rocco, 22 ετών, David, 17 ετών, Mercy, 17 ετών και των 10χρονων διδύμων, Stella και Estere.

Η Lourdes, την οποία η Madonna απέκτησε με τον πρώην Carlos Leon, λέγεται ότι ήταν στο πλευρό της μητέρας της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα