Νίκος Μπάρτζης: Στην αγκαλιά της μητέρας του μετά το «Survivor All Star»

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του μετά το φινάλε του «Survivor All Star». Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο γεμάτους δυσκολίες και προκλήσεις, κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του φετινού κύκλου και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχής!

Όλο αυτό το διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για τον Νίκο Μπάρτζη, αφού δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συναντήσει και να αγκαλιάσει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πλέον, λοιπόν, που αυτό το σκληρό αλλά

μοναδικό ταξίδι ολοκληρώθηκε, ο ίδιος απολαμβάνει τις πολύτιμες στιγμές δίπλα στην οικογένειά του.

Εξίσου χαρούμενη με τον Νίκο Μπάρτζη είναι και η μητέρα του, η οποία περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που ο γιος της θα γυρίσει στο σπίτι του, θα κοιμάται στο κρεβάτι του και θα τρώει από τα σπιτικά φαγητά της. Η ίδια μετρούσε αντίστροφα για το φινάλε και τώρα δεν τον χορταίνει καθόλου!

Ο Νίκος Μπάρτζης μαζί με τη μητέρα του

Πριν από μερικές ώρες, ο Νίκος Μπάρτζης ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο με τη μαμά μου. Εκτός από εκείνη και ο πρώην Survivor της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία! Η μητέρα του, λοιπόν, τον φιλάει για ώρα στο μάγουλο, μιας και είχε να τον δει τόσο καιρό, με εκείνον να αντιδρά χιουμοριστικά.

«Ωπα μάνα με σάλιωσες! Όπως πάντα ομιλητική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρζτης.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα