Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Η Εριέττα Κούρκουλου μπορεί να προσπάθησε πολύ, ωστόσο κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Τον περασμένο Μάρτιο ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη, Νίκος, συμπλήρωσε έναν χρόνο ζωής, κάνοντας πολύ χαρούμενους τους γονείς του.

Η διαδρομή προς την απόκτηση του γιου

της δεν ήταν σίγουρα εύκολη, μιας η ίδια έχει εξομολογηθεί δημόσια τις δυσκολίες που βίωσε και τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε μέχρι να καταφέρει να συλλάβει το μωρό της.

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Εριέττα Κούρκουλου έμαθε πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά!

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο από εκείνη την ημέρα, στο οποίο φαίνεται δακρυσμένη, αλλά φυσικά πρόκειται για δάκρυα χαράς.

Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν η Εριέττα Κούρκουλου έμαθε πως είναι έγκυις

Με δάκρυα στα μάτια, η Εριέττα Κούρκουλου φαίνεται να καλεί κάποιον βίντεο κλήση προκειμένου να του εξομολογηθεί το χαρμόσυνο γεγονός.

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς! Ακόμα κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Μαμά και γιος ποζάρουν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια!

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα