Μαρία Καρλάκη: «Στην αρχή ήθελα κοριτσάκι, αλλά μετά που μου έστειλε γιο κατάλαβα»

Η Μαρία Καρλάκη βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει το δεύτερο τρίμηνο της κύησης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι.

Όσα είπε η Μαρία Καρλάκη για την εγκυμοσύνη της

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το ζω. Είχαμε εξτρά εκτός Ελλάδας

με τον Τριαντάφυλλο και περίμενα να αδιαθετήσω και ήμασταν πρώτη μέρα καθυστέρησης. Και μου λέει “μωρή είσαι έγκυος;”. 4 μέρες μετά τον παίρνω και του λέω “μάντεψε θα γίνεις θείος”», ανέφερε η Μαρία Καρλάκη σχετικά με τον τρόπο που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επειδή ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί, δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω μόνη μου. Το παιδί ήρθε και κούμπωσε στη σχέση μου. Με αγαπάει πολύ και το ήθελε τόσο πολύ που νομίζω ότι ό,τι και να έχει ένα σπίτι το βράδυ το λύνεις».

Σχετικά με το φύλο του μωρού, η Μαρία Καρλάκη είπε: «Στην αρχή ήθελα κοριτσάκι, αλλά μετά που μου έστειλε γιο κατάλαβα γιατί μου τον έστειλε ο Θεός. Θέλει να με προσέχει. Α ήταν κοριτσάκι θα την έβγαζα Αθηνά – Ραφαέλα».

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα