Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Απαντούν για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από το «Breakfast@Star»

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022, η Ελένη Καστάνη που βρισκόταν στην ομάδα του «Breakfast@Star» αποχώρησε από την εκπομπή -γεγονός που ήταν συμφωνημένο εξ αρχής- καθώς από τη νέα χρονιά θα έπρεπε να επιστρέψει στο θέατρο και στις νέες της επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Σταμάτησα από το Breakfast@Star γιατί το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο. Άρχισα το θέατρο μετά, ήταν πολύ

δύσκολο. Συνέβη και ένα θέμα υγείας. Είχα και τη μαμά μου στον Ευαγγελισμό κάποιες ημέρες, μια ταλαιπωρία, δεν θα μπορούσα με τίποτα να συνεχίσω. Η μαμά μου είναι 93 στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει.

Δεν έχει άλλα παιδιά, εμένα και την αδερφή μου. Την αδερφή μου την έχασα. Επειδή έχασα το καλοκαίρι τον άντρα μου, έκανα το Breakfast@Star και γι’ αυτό τον λόγο, να μου αλλάξει τη διάθεση, να μην είμαι μέσα στο σπίτι και να σκέφτομαι και να στεναχωριέμαι και πραγματικά το κατάφεραν, γιατί πέρασα πολύ ωραία», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, όπου -μεταξύ άλλων- απάντησαν και για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από την εκπομπή τους στο Star.

Μέχρι τα μέσα της σεζόν, είχατε στην τηλεοπτική σας παρέα και την Ελένη Καστάνη, η οποία αποχώρησε. Κρατήσατε κάποια επαφή μαζί της;

Ελένη Χατζίδου: Η Ελένη είναι μέσα στην καρδιά μας. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Επειδή το έχει πει η ίδια, θα θυμίσω ότι είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της και ένιωσε ότι ξεχνιέται με το να βρίσκεται στην τηλεοπτική μας συντροφιά. Δέσαμε, είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα και ήταν μεγάλη μας τιμή.

Ετεοκλής Παύλου: Πράγματα, ήταν μεγάλη μας τιμή και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ένα τέτοιο όνομα δέχθηκε να είναι δίπλα μας και ζήσαμε μαζί όσα ζήσαμε. Η αποχώρησή της ήταν μια συμφωνία της ίδιας με το κανάλι. Εμείς την αγαπάμε και της ευχόμαστε όλα τα καλά.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα