Γωγώ Γαρυφάλλου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη 40 ημέρες από τον θάνατό του

Σχεδόν 40 ημέρες έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος «έσβησε» σε ηλικία 76 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που στενοχωρήθηκαν βαθιά με τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, μιας και η ίδια τον έβλεπε σαν δεύτερο πατέρα της. Ο τραγουδιστής την είχε βοηθήσει πολύ σε καλλιτεχνικό επίπεδο και οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι.

Μπορεί να έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τον θάνατό του, ωστόσο η Γωγώ Γαρυφάλλου δεν

τον ξεχνάει ούτε στιγμή. Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η ίδια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, που «ραγίζει» καρδιές.

Όσα έγραψε η Γωγώ Γαρυφάλλου στην ανάρτησή της για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«40 μέρες χωρίς εσένα δάσκαλε μου… Δεύτερος μπαμπάς μου στην ζωή και στην σκηνή. Σ’ αγαπώ για πάντα. Η Αννούλα μου και ο Νίκος σου, τα αδέλφια μου, παντού και πάντα και σε όλα. Για όλους είσαι εδώ κοντά μας στην καρδιά μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwgoulini.. Εδώ με την Γωγω Σε όλη την Ελλάδα (@gogo_garyfallou)

Όταν η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλούσε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη μετά τον θάνατό του

«Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος.

Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα