Μόνο για Juicy Girls: Η Raeann είναι η influencer που μας κάνει να νιώθουμε τέλεια με το σώμα μας

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή που το ιδανικό πρότυπο σωματότυπου ήταν το σώμα της Claudia Schiffer, της Naomi Campbell και της Linda Evangelista. Οι καιροί άλλαξαν, τα δικά μου τα μυαλά (και ελπίζω πολλών ανθρώπων ακόμα) άλλαξαν και πλέον χαίρομαι υπερβολικά πολύ που τα πρότυπα ομορφιάς έχουν γίνει εντελώς διαφορετικά ή τουλάχιστον βαδίζουμε προς αυτόν τον δρόμο. Σε αυτή τη στήλη του Faysbook.gr, θα βλέπεις τα πιο ωραία ρούχα και αξεσουάρ για πιο juicy γυναίκες. 

H Raeann Langas είναι

μια plus size influencer, μοντέλο και ακτιβίστρια που έχει καταφέρει να μας κερδίσει με το στιλ και την αυτοπεποίθησή της. Μπορεί η ίδια να μην έχει το τέλειο σώμα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πρότυπα που είχαμε στο μυαλό μας, αλλά έχει ένα υγιές σώμα που είναι τέλειο στα δικά μας και στα δικά της μάτια.

#1. Ένα μίντι φόρεμα με κουμπιά είναι τέλειο για εσένα που δεν είσαι σίγουρη πόσο πόδι θέλεις να δείξεις. Τόλμησέ το και συνδύασέ το με ένα leather jacket και western boots και είσαι έτοιμη!

#2. Γιατί να μη φορέσεις την tennis skirt που είναι τόσο δημοφιλής αυτή τη σεζόν; Επειδή νιώθεις πως έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Πίστεψέ στον εαυτό σου, όπως κάνει και η Raeann και τόλμησέ το!

#3. Το ότι είναι παντελόνι, σαν το cargo, έχει λίγο παραπάνω όγκο δε σημαίνει πως δε μπορείς να το φοράς. Ταίριαξέ το με ένα crop top και sneakers και πρόσθεσε από πάνω μια μακριά καπαρντίνα.

#4. Τα co- ords μας αρέσουν ιδιαίτερα αυτή την άνοιξη και μην τα αποφεύγεις γιατί σου πάνε ανεξαρτήτως των κιλών σου.

#5. Υιοθέτησε όλες τις hot τάσεις της μόδας! Μια τζιν φούστα και ένα δερμάτινο crop jacket είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα