Κωνσταντίνος Καζάκος: Απαντά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του – «Ο καθένας έχει γίνει δικαστής»

Τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της 25χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» αρκετές φορές σε κοινές τους εμφανίσεις.

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Είναι

δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις», είπε ο ηθοποιός.

Για την προσωπική του ζωή και τα επικριτικά σχόλια για την σχέση του με την Βασιλική Μακρή, είπε : «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός είπε: «Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου».

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ο Έλληνας έχει ζήσει εδώ και χρόνια σε μια χώρα που κυριαρχεί το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία» 

Χριστίνα Μηλιού: «Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου -Mετά τον θάνατο του πατέρα μου έγιναν όλα ακαριαία»

Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”, δεν το αντέχω»

Keywords
Τυχαία Θέματα