Μια συλλογή εμπνευσμένη από τον Alladin που θα σας μαγέψει

Όσες από εσάς μεγαλώσατε τη δεκαετία του ’90 με τις ταινίες του Disney ετοιμαστείτε να πάρετε μεγάλη χαρά αφού ο Alladin “ζωντανεύει” μέσα από μία συλλογή μακιγιάζ πραγματικά μαγευτική.

Η Mac σε συνεργασία με την Disney δημιούργησαν προϊόντα που θα χαρίσουν σε επιδερμίδα, χέρια και χείλη κάτι από τη λάμψη της αγαπημένης σας ηρωίδας, της Jasmine φυσικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις 13 Μάρ, 2019 στις 7:02 πμ PDT

Η συλλογή περιλαμβάνει μια παλέτα με εννιά σκιές ματιών, ένα κραγιόν και ένα bronzer και κυκλοφορεί με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας που θα γίνει στα τέλη Μαίου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις 14 Μάρ, 2019 στις 6:20 πμ PDT

Οι σκιές σας ταξιδεύουν στην εξωτική Ανατολή. Πρόκειται για ματ αλλά και shimmer σε αποχρώσεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και χαρίζουν λάμψη στο βλέμμα. Λιλά, μοβ, κόκκινες και ροζ τόνοι απλώνονται στα μάτια και σας μεταμορφώνουν σε πριγκίπισσες.

Το κραγιόν είναι έντονο και φούξια και είναι κλεισμένο σε μια συσκευασία με εξωτικά σχέδια ενώ το bronzer σε κόμπακτ μορφή και μεσαία απόχρωση, χαρίζει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη όψη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η MAC εμπνέετε από τις ταινίες και τις ηρωίδες του Disney και cartoons. Το Δεκέμβριο του 2015 είχε δημιουργήσει μια σειρά μακιγιάζ αφιερωμένη στην Σταχτοπούτα. Ενώ το 2010 είχε εμπνευστεί από τη σατανική Cruella De Vil και τα 101 Σκυλιά Δαλματίας, την Maleficent και τον Dr. Facilier.

Πάντα άλλωστε οι φανταστικές ηρωίδες ήταν οι αγαπημένες των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων. Αν και γνωρίζαμε ότι δεν πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα θαυμάζαμε την προσωπικότητα, τα χαρίσματα και την ομορφιά τους. Κάποιες φορές μας έκαναν να τις ζηλεύουμε και κάποιες άλλες τις συμπονούσαμε. Κυρίως όμως μας έκαναν να ονειρευόμαστε και να ταξιδεύουμε στον ονειρικό τους κόσμο. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους ήταν πάντα υπέροχα οπότε δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλα beauty brands όπως η MAC εμπνέονται από τις συγκεκριμένες γυναίκες δημιουργώντας ονειρικά προϊόντα που απλώνοντας με τη σειρά μας σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά θα νοιώσουμε για λίγο Jasmine ή Cinderella.

Διαβάστε ακόμη:

Τα κουρέματα που ταιριάζουν στο style και την ηλικία κάθε γυναίκας

Το προϊόν της Άνοιξης είναι το blush κι εσείς πρέπει να δείτε τα ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα