Προβλέψεις Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η διάθεση σας να μην είναι και στα καλύτερα της όμως μην είστε και αρνητικοί σε οτιδήποτε και αν σας πουν ή σας ζητήσουν να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξίδι έκπληξη θα κάνετε με τον σύντροφο σας, μόνο φροντίστε να μην τον φέρετε στα όρια του με τη συμπεριφορά σας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπομονή σας θα σας δικαιώσει σήμερα μια και θα πρέπει να διαχεριστείτε διάφορες καταστάσεις που δεν θα σας αρέσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε επιτέλους

την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά. Διώξτε το άγχος και την αρνητική ενέργεια, δεν σας κάνει καλό.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να εξηγείτε ορισμένες φορές κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα στους άλλους. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο τα πράγματα στην δουλειά σας έχουν ζορίσει και αυτό σας έχει προκαλέσει αρκετούς πονοκεφάλους αλλά καλό είναι να μην μεταφέρετε τα προβλήματα στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα όλα δεν κυλούν με τους ρυθμούς που επιθυμείτε και αυτό σας έχει σπάσει τα νεύρα. Υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να πάρετε ένα ρεπό για να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες που έχουν προκύψει αλλά αυτό δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια νεύρα υπάρχουν το τελευταίο διάστημα και ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Πριν το όλο θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις, ζητήστε τους συγγνώμη και εξηγήστε τους την όλη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικογενειακά βάρη θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά τις επόμενες μέρες. Προσοχή στα οικονομικά σας που τελευταία πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό είναι να έχετε άποψη για πολλά θέματα, δεν χρειάζεται όμως να την επιβάλλετε συνεχώς στους άλλους, γιατί θα βρείτε τον μπελά σας και δεν το θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε δεν θέλετε δυστυχώς σας βγαίνουν συνέχεια νέες υποχρεώσεις και αυτό σας έχει εκνευρίσει μια και δεν έχετε τον ελεύθερο που θα θέλατε για τον εαυτό σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα