Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να κοιμάται στο διαμέρισμα του Gazi Live!

Η επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη απασχόλησε τα μέσα από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια ρίχνει τα βέλη της στο λαϊκό ερμηνευτή, αφού όπως υποστηρίζει δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά του στο πρόσωπό της.

Όπως είναι γνωστό το σχήμα ολοκληρώθηκε άδοξα την περασμένη Παρασκευή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso, ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να διαμένει στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν.

Πιο

συγκεκριμένα, ο ίδιος φαίνεται πως ζει μόνιμα τους τρεις τελευταίους μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παράμεινε εκεί, παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του, Κίλι.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και σπάνια μιλά για την οικογένεια του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο τραγουδιστής δε μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι τη Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, όπως έγινε γνωστό, αλλά επειδή εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση με τον παππού του, ανήμερα των γενεθλίων του αείμνηστου ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα