Η Lupita Nyong’o ξαναχτυπά και αυτή τη φορά με ένα make up look που κανείς δεν το περίμενε

Η Lupita Nyong’o είναι και επίσημα πλέον beauty icon. Περιμένουμε πως και τι κάθε της εμφάνιση αφού τόσο το μακιγιάζ όσο και το χτένισμα της είναι μεγάλη έκπληξη. Τα μικρά, πολύχρωμα κρύσταλλα για παράδειγμα τα λατρέψαμε όπως και τα αξεσουάρ στα μαλλιά της που θυμίζουν έντονα τα στολίδια που χρησιμοποιούν στην πατρίδα της.

Οι beauty experts

που φροντίζουν την εμφάνιση της βέβαια έχουν τον τέλειο καμβά με αποτέλεσμα να δημιουργούν make up looks-αριστουργήματα. Κι εκείνη όμως απ’ ότι φαίνεται, τον τελευταίο καιρό αγαπά κάθε τι εκκεντρικό ενώ ακολουθεί τις τάσεις αφού προηγουμένως τις έχει προσαρμόσει στο ιδιαίτερο προσωπικό της style.

H τελευταία της εμφάνιση όμως στην πρεμιέρα της ταινίας ‘Us” που έγινε στο Λονδίνο το μακιγιάζ της ήταν πραγματικά απροσδόκητη αφού θύμιζε πολύ έντονα vampire! Ναι ήταν βγαλμένη από το Twilight αφού φόρεσε κόκκινους φακούς επαφής αφήνοντας φωτογράφους και καλεσμένους άφωνους.

Ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ δημιούργησε μια απίστευτη αντίθεση απλώνοντας μια μαύρη σκιά στα βλέφαρα η οποία έφτανε μέχρι τα φρύδια. Παράλληλα έκανε περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο και χάρισε ένταση στα φρύδια χρησιμοποιώντας επίσης πολύ σκούρο τόνο. Η αντίθεση κόκκινο-μαύρο ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ασορτί με το φόρεμα της.

Πολύ ψηλά στα ζυγωματικά και πολύ κοντά στα μάτια άπλωσε μια γενναία δόση από φούξια blush κάνοντας ακόμη πιο δραματικό το look ενώ η “σκοτεινή συμφωνία” ολοκληρώθηκε με το κραγιόν που ήταν μαύρο με satin φινίρισμα.

Προφανώς το look της Nyong’o ήταν εμπνευσμένο από την dark υπόθεση της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Jordan Pelle. Η ίδια μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη της στην Ellen DeGeneres ότι πρόκειται για έναν εφιάλτη βγαλμένο από το μυαλό του Pelle. Πιθανότατα έχει επηρεαστεί από το ρόλο της ο οποίος είναι σκοτεινός και περίεργος.

Εμείς δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν αγαπάμε ή μισούμε το συγκεκριμένο look. Θέλουμε το χρόνο μας.

Διαβάστε ακόμη:

Τολμήστε να απλώστε μια πράσινη σκιά στα μάτια και αποκτήστε ένα βλέμμα σαν κόσμημα

Τα κουρέματα που ταιριάζουν στο style και την ηλικία κάθε γυναίκας

Keywords
Τυχαία Θέματα