Αφροδίτη Γραμμέλη κατά GNTM: «Με θύμωσε το επεισόδιο, ντράπηκα ως τηλεθεάτρια»

Τη δική της άποψη σχετικά με το πρώτο επεισόδιο του GNTM 5, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/9, εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας». Η γνωστή δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ένιωσε ντροπή παρακολουθώντας την πρεμιέρα του reality μοντέλων και ανέλυσε τη σκέψη της, αναφέροντας πως οι όροι «διαφορετικότητα» και «κακοποίηση» είναι πολύ σημαντικοί για να χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός reality.

«Εμένα το χθεσινό επεισόδιο με θύμωσε πολύ και θέλω να πω, ότι μετά από καιρό, ντράπηκα ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια να

βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναίκα κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση γιατί για εμένα αυτό συμβαίνει.

Σέβομαι την ιστορία κάθε ανθρώπου που πηγαίνει εκεί και θέλω να διατυπώσω πολλές ενστάσεις σε όσα άκουσα, όπως το να είσαι σε ένα απορριμματοφόρο είναι αμιγώς ανδρική δουλειά και διάφορα άλλα που άκουσα και μου σηκώθηκε η τρίχα…», δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η δημοσιογράφος συνέχισε, αναφέροντας: «Η γυναικεία κακοποίηση και η διαφορετικότητα είναι πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις auditions ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Αυτές οι γυναίκες φτάνουν μέχρι ενός σημείου στον διαγωνισμό, αφού στο τέλος πηγαίνει πάντα το στερεότυπο – λέξη που επανέλαβε η κυρία Καγιά – 1.80 ύψος και 50 κιλά».

Και κατέληξε: «Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Καμμένος: «Είναι απατεώνες, δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφουν»

 Ζωζώ Σαπουντζάκη για Βασίλισσα Ελισάβετ: «Μου άρεσε να τη βλέπω, την αγαπούσα πολύ»

 Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος δίνει το βίντεο στον Κουράκο – Η Αθηνά βασανίζεται στη φυλακή

Keywords
Τυχαία Θέματα