Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Beach party για τα γενέθλιά της – Η εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη  είχε πριν από μερικές ημέρες τα γενέθλιά της και φυσικά τα γιόρτασε με την οικογένεια και κι άλλα αγαπημένα πρόσωπα, που τής έλειψαν πολύ τους έξι μήνες που βρισκόταν στο «Survivor All Star». Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο σύντροφό της, Σάκης Κατσούλης.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τους φίλους τους τής ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη στην αλλαγή της ημέρας και της ευχήθηκαν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της. Την επόμενη ημέρα, όλοι μαζί βρέθηκαν στην παραλία και έκαναν ένα beach party προκειμένου να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε 28 ετών και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το πάρτι της και έγραψε ένα σύντομο κείμενο, ευχαριστώντας, μεταξύ άλλων, τον Σάκη Κατσούλη που είναι πάντα δίπλα της.

Συγκινημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα γενέθλιά της

«Είναι τόσες πολλές οι ευχές σας… Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ! Σάκη Κατσούλη, σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου.. χωρίς εσένα τίποτα δεν θα ήταν ίδιο! Στα 28 μου πλέον νιώθω πιο ευλογημένη από ποτέ! Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει άλλη! Περάσαμε Supeeeeer!

Υ.Γ Μην με βλέπετε έτσι.. μόνο για μισή ώρα πρέπει να ήμουν σε αυτή την τέλεια κατάσταση! Σε λίγες μέρες θα ανεβεί η κατάληξη εκείνης της ημέρας!», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (@marialena.rou)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Ταλάντσεβ: Θύμα ληστείας ο πρώην Survivor – Ρήμαξαν το σπίτι του

 Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – «Τι ήταν αυτό το πράγμα»

 Εθνική Πόλο: Ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε σοκαρισμένος συγγνώμη για την ήττα

Keywords
Τυχαία Θέματα