Εθνική Πόλο: Ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε σοκαρισμένος συγγνώμη για την ήττα

Η Εθνική Πόλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα της Ιαπωνίας και τελικά να κερδίσει τη δεύτερη θέση. Η ομάδα μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, έφτασε μια ανάσα πριν από το φινάλε, όμως στα πέναλτι ηττήθηκε από την ομάδα της Ουγγαρίας και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Μετά τη λήψη του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος, ο προπονητής της Εθνικής Πόλο, μίλησε συγκλονισμένος στην κάμερα της ΕΡΤ,

τονίζοντας πως παίρνει επάνω του την ευθύνη της ήττας. Η απόφασή του να δώσει time out φαίνεται πως καθόρισε το αποτέλεσμα, με τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει τη χειρότερη απόφαση της ζωής του.

Εμφανώς απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του.

Ο Θοδωρής Βλάχος ζητάει κλαίγοντας συγγνώμη για την ήττα της Εθνικής Πόλο

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα time out. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου, στην πιο σπουδαία στιγμή μας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλον τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το time out μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», ήταν τα λόγια του μετά τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Τσαγκρινού: «Όλο αυτό το διάστημα έγιναν πολλά, ήρθαν τα πάνω – κάτω»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της

 Δανάη Μπάρκα: «Τα δύσκολα θα είναι πάντα στην ζωή μας» – Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα