Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της

Ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές διακοπές της κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα. Μετά από έναν Ιούλιο γεμάτο ξεγνοιασιά, μιας και ταξίδεψε στα Κουφονήσια, τη Λέσβο και την Τήνο, γύρισε στην πρωτεύουσα μέχρι την επόμενη απόδραση, αφού ο Αύγουστος είναι μπροστά μας.

Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πως η οικογένειά της απέκτησε

νέο μέλος. Και μπορεί να πρόκειται για μωρό, όμως δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, αφού είναι ένα χαριτωμένο γατάκι.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε την ιστορία του, δηλαδή πώς ακριβώς έφτασε στα χέρια της οικογένειάς της, αποκαλύπτοντας και το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν με την αδερφή της. Και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα «Φαίδων», το οποίο έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα.

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και οι γονείς της έχουν δεκάδες γατιά, τα οποία αγαπούν και φροντίζουν, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν η επιχειρηματίας.

Όσα έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το νέο μέλος της οικογένειάς της

«Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστήσω το νέο μέλος στην οικογένεια. Ο Φαίδων! Αυτό εδώ το πλάσμα το βρήκαν πολύ baby οι γονείς μου, το μαζέψανε, το φροντίσανε. Παραλίγο να χάσει τα ματάκια του, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Τον βγάλαμε “Φαίδων” εγώ με την αδερφή μου… Αυτός είναι για φάγωμα, γουργουρίζει συνέχεια. Έχουμε άπειρα γατιά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα