Γιώργος Ταλάντσεβ: Θύμα ληστείας ο πρώην Survivor – Ρήμαξαν το σπίτι του

Μια πολύ μεγάλη περιπέτεια έζησε πριν από δύο ημέρες ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ταλάντσεβ. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν όσο εκείνος βρισκόταν στη Μυτιλήνη και έκανε διακοπές, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ πέρασε δύσκολες

στιγμές, αφού γύρισε στο σπίτι του και το βρήκε πάνω κάτω. Ο ίδιος ανέφερε ότι του έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, προειδοποίησε τους διαδικτυακούς φίλους του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς πολλοί έχουν πέσει θύματα ληστείας ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Θύμα ληστείας ο Γιώργος Ταλάντσεβ

«Πριν από δύο ημέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Έλειπα στη Μυτιλήνη για μία εβδομάδα και μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα: λεφτά, χρυσαφικά, ρούχα, ό,τι μπορούσαν να πάρουν.

Επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι θα πάτε διακοπές, προσέχετε να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε και να προσέχετε τι ανεβάζετε στα social media όσον αφορά στο σπίτι σας.

Προσέχετε κι αν σας παρακολουθούν. Ακούω ότι συμβαίνει συχνά αυτό το πράγμα. Προσέχετε», ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – «Τι ήταν αυτό το πράγμα»

 Εθνική Πόλο: Ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε σοκαρισμένος συγγνώμη για την ήττα

 Έλενα Τσαγκρινού: «Όλο αυτό το διάστημα έγιναν πολλά, ήρθαν τα πάνω – κάτω»

Keywords
Τυχαία Θέματα