Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ, όταν “έφυγε” ο μπαμπάς μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία από τότε που παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους, ωστόσο στο παρελθόν έχει βιώσει δύσκολες στιγμές. Η παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα, όμως σπάνια αναφέρεται σε αυτό το δυσάρεστο θέμα.

Η παρουσιάστρια του Alpha παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της ψυχοθεραπεία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

απάντησε θετικά και αποκάλυψε πως ήταν την περίοδο που έχασε τον μπαμπά της.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Βέβαια έχω κάνει σε μία δύσκολη για εμένα περίοδο, όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Είχα την τύχη να πέσω σε μια πολύ σωστή και καλή ψυχοθεραπεύτρια, η οποία, όταν ολοκληρώσαμε έναν κύκλο συνεδριών, μου είπε η ίδια «Σταματίνα, αυτό που είχαμε να κάνουμε μαζί, το ολοκληρώσαμε. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις μόνη σου και, αν χρειαστείς κάτι, επανέρχεσαι».

Ακούω διάφορους ανθρώπους που κάνουν δέκα και δώδεκα χρόνια ψυχοθεραπεία. Εγώ μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερα με τη βοήθεια της ψυχοθεραπεύτριάς μου τότε να καταλάβω ουσιαστικά πράγματα και να πάρω κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά μου.Έπειτα ξεκίνησε και το ταξίδι της αυτοβελτίωσης, που δεν έχει σταματήσει ως σήμερα και με έχει βοηθήσει πολύ.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφερθεί στον θάνατο του μπαμπά της

«Εγώ αυτό που έπαθα τότε που χάθηκε ο μπαμπάς μου έτσι ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα, είναι ότι πέρασα μια περίοδο που μπορεί να έπαιρνα τη μαμά μου να μην το σήκωνε, να ξαναέπαιρνα σε μισή ώρα και πάλι να μην το σήκωνε. Μπορεί να είχε δουλειά ή να είχε ξεχάσει το τηλέφωνο. Κατευθείαν έμπαινα σε αρνητικές σκέψεις.

Τι έχει πάθει, γιατί δεν το σηκώνει, που είναι, τι συμβαίνει; Αυτό το δούλεψα με ψυχανάλυση σιγά – σιγά γιατί σε πιάνει αγωνία επειδή έχεις ακούσει κάποια στιγμή από ένα τηλέφωνο ότι κάτι δε πήγε καλά με κάποιον άλλον», είχε εξομολογηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Ταλάντσεβ: Θύμα ληστείας ο πρώην Survivor – Ρήμαξαν το σπίτι του

 Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – «Τι ήταν αυτό το πράγμα»

 Εθνική Πόλο: Ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε σοκαρισμένος συγγνώμη για την ήττα

Keywords
Τυχαία Θέματα