Μαρία Μενούνος: Η αποκάλυψη για τον καρκίνο στο πάγκρεας -Κατηγορεί τους γιατρούς για αδιαφορία

Η Μαρία Μενούνος άνοιξε για άλλη μια φορά την καρδιά της και μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο αλλά και για τον όγκο στο πάγκρεας που είχε και διπλασιάστηκε -λόγω αδιαφορίας όπως η ίδια είπε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Νot Skinny But Not Fat» και -μεταξύ άλλων- εξήγησε πως ο όγκος μεγάλωσε αισθητά από την πρώτη εξέταση που είχε κάνει τον Νοέμβριο.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε

τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”. Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες», είπε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

Και συνέχισε: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”».

View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)


Κλείνοντας, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε για τον γιατρό της: «Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα