Στέλλα Ανδρεάδου: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Αυλαία με τον ημιτελικό και τον τελικό αναμένεται να ρίξει την ερχόμενη εβδομάδα το «Survivor All Star».

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι ολοκληρωθεί και αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, η Στέλλα Ανδρεάδου είδε την πόρτα της εξόδου. Θυμίζουμε πως η ίδια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η Στέλλα Ανδρεάδου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7) και εκεί την περίμεναν τηλεοπτικές κάμερες, δημοσιογράφοι

και φωτογράφοι.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης συνοδευόταν από τους άνδρες της παραγωγής και φαινόταν χαλαρή και ευδιάθετη.

Όσα είπε η Στέλλα Ανδρεάδου όταν αποχώρησε από το reality επιβίωσης

«Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα! Είμαι καλά και ευχαριστημένη με την πορεία μου. Ήταν πέρα των προσδοκιών μου όλο αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νιώθω ότι έχω κερδίσει, από τους 38 παίκτες του “Survivor All Star” έφτασα στην πέμπτη θέση έχοντας βγει μόνο μια φορά υποψήφια. Το κοινό με στήριξε με την αγάπη του και είναι τιμή μου.

Νιώθω ότι έχω κερδίσει γιατί έκανα πραγματικούς φίλους εδώ μέσα και παιδιά που θα ήθελα και στην έξω ζωή μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχω κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών αλλά και των αντιπάλων μου. Εύχομαι -εκτός από την αγωνιστικότητα – να έχουμε βγάλει και ένα καλό πρότυπο στην κοινωνία», είπε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου, όταν της ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί από το reality επιβίωσης.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε επίσης:

Γιώτα Γιάννα: Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης η κηδεία της -Φωτογραφίες

Kate Middleton: Ο αδερφός της απαθανατίζει την εγκυμονούσα σύζυγό του

Super Κατερίνα: Φινάλε για την Καινούργιου -«Τι θα ευχηθείτε για εμένα; Τον Σεπτέμβρη διπλή»

Keywords
Τυχαία Θέματα