Ελεονώρα Μελέτη: «Ίσως αυτή ήταν η χειρότερη χρονιά μου στην τηλεόραση»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα!

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε  στη βάφτιση της κόρης της, στον γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τι γεύση της άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη
στην πρωινή εκπομπή του Alpha

Για τη βάφτιση της κόρης της και τον γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη: «Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε. Ήταν η ημέρα της κόρης μου. Ήταν τελείως απρόσμενο και απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι. Ο σύζυγός μου ήθελε ανέκαθεν θρησκευτικό γάμο.

Αλεξάνδρα λένε την πεθερά μου αλλά είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ και το ζήτησα ως χάρη από τον άντρα μου. Του λέω: επειδή δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί και μου αρέσει αυτό το όνομα, να του το δώσουμε συμπληρωματικό;», αποκαλύπτει για την επιλογή του ονόματος που έδωσε στην 5χρονη κόρη της».

Για τις φήμες που θέλουν το «Mega Καλημέρα» να αλλάζει ώρα προβολής την επόμενη τηλεοπτική σεζόν:  «Δεν θα ήθελα να διαρρεύσουν αυτά από εμένα, γιατί κι εμείς δεν έχουμε κατασταλάξει σε κάποια πράγματα ακόμα. Είμαστε γενικότερα στο πλαίσιο των αλλαγών, οπότε θα ήθελα να αποφύγω να απαντήσω στο οτιδήποτε».

Για την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού και της Άννας Ζηρδέλη από την εκπομπή:  «Επιβεβαιώνω ότι ο Κώστας (Τσουρός), όταν είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις του με το MEGA, όντως συζητούσε να κάνει κάτι δικό του, αλλά δεν ξέρω τι και πώς. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας – κάτι που το θέλαμε και οι δυο – ξέραμε ότι αυτό θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή.

Το μόνο που έμενε ήταν να δούμε πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκλήρωση. Αυτό που κρατάω εγώ – και νομίζω και ο Κώστας – είναι ότι προλάβαμε και συνεργαστήκαμε σε αυτό το επίπεδο. Εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ.

Η Άννα (Ζηρδέλη) είναι ένα φιλότιμο κορίτσι, εργατικό, ένα καλό παιδί. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την αυτοκριτική της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν:  «Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν, μην περιμένεις από εμένα να πανηγυρίσω και να πω ότι τα πήγαμε περίφημα. Το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πω ότι από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση μιλώντας με αριθμούς ίσως να ‘ταν και η χειρότερη χρονιά μου. Αλλά οκ, συμβαίνει κι αυτό… θα ήταν παράξενο να μη συνέβαινε».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Το αιχμηρό σχόλιο για τον Σπύρο Μπιμπίλα και το πουκάμισο με τους παπαγάλους

Στέλλα Ανδρεάδου: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Βίκυ Παγιατάκη: «Αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω αντίο»

Keywords
Τυχαία Θέματα