Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βρίσκαμε άκρη με τον ΑΝΤ1, φτάσαμε σε αδιέξοδο»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν έβρισκαν άκρη με το κανάλι του Αμαρουσίου και πως κάποια στιγμή έφτασαν σε αδιέξοδο. Παράλληλα, μίλησε και για την πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΪ και για το γεγονός πως

ανακοίνωσαν την μεταγραφή του την ώρα που ακόμα βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια, από εκεί ξεκίνησα. Ήμουν πολλά χρόνια, έκανα πολλά πρότζεκτ… Ολοκληρώθηκε ένα κύκλος, μπήκαμε σε συζητήσεις για να πάμε σε μια άλλη συμφωνία και τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Δεν βρίσκαμε μια άκρη τελικά, υπήρχαν διάφορα θεματάκια, αλλά εγώ το πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1. Κάποια στιγμή φτάσαμε σε αδιέξοδο», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Μου έγινε μια πρόταση από τον ΣΚΑΙ, εκεί τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, ήταν πιο ξεκάθαρα απ’ όλες τις πλευρές και ήρθαμε σε μια συμφωνία. Παρ’ όλα αυτά έκανα κάποια ραντεβού με τον ΑΝΤ1, πάλι δεν βρισκόταν άκρη και ο μόνος δρόμος ήταν να πάω στον ΣΚΑΙ. Το ότι ανακοινώθηκε τόσο νωρίς εγώ το ζήτησα».

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Υπήρχε μια παραφιλολογία, ακουγόντουσαν και γραφόντουσαν διάφορα, τα οποία δεν με ικανοποιούσαν και ούτε ήθελα να γράφονται, ούτε ήθελα να ανεβάσω το κασέ μου. Συμφώνησα με τον ΣΚΑΙ και είπα ότι είναι καλό να ανακοινωθεί τώρα για να μην γράφονται όλα αυτά».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα