Βίκυ Παγιατάκη: «Αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω αντίο»

Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε πριν από λίγες ώρες τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Γι’ άλλη μια φορά, κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη στο Mega το καλό, πολλά μου έρχονται να πω», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε: «Να είστε χαμογελαστοί, να είστε ενωμένοι, να φτιάχνετε παρέες γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία. Να γίνεστε ένα με τους ανθρώπους γύρω σας γιατί μόνο αυτό μένει στο τέλος. Καλό καλοκαίρι,

την αγάπη μου και στο Mega και σε όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στο να είμαστε εμείς εδώ χαρούμενοι… Καλό καλοκαίρι».

Ωστόσο, λίγο πριν η εκπομπή «Πάμε Δανάη» ρίξει αυλαία, η συνεργάτιδά της, η αγαπημένη μας Βίκυ Παγιατάκη που μας ενημερώνει για τα άστρα και τα ζώδια, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Mega. Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Παρότι υπήρξαν οι κορονοιοί, παρότι αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω “αντίο”, ήταν συγκινητικό που όλοι με φρόντισαν, ενδιαφέρθηκαν. Ήταν τρυφερά. Ευχαριστούμε το Mega και την παραγωγή μας. Δεν έχω κανένα παράπονο», εξομολογήθηκε η Βίκυ Παγιατάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα