Μαρία Ηλιάκη: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρα της -«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, έλεγα γιατί να μην είναι εδώ…»

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, Κατερίνα, ήρθε στη ζωή πριν από δύο περίπου χρόνια και άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια ζει στιγμές απύλυτης ευτυχίας έχοντας στο πλευρό της την μικρή της πριγκίπισσα, όμως ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει αλλά και να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές με την μικρή, αλλά και στο γεγονός ότι όταν γεννήθηκε η κόρη της σκέφτηκε ότι θα ήθελε πολύ να ήταν κοντά της η μαμά της.

«Η μικρή τώρα θα

γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δες της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: “μαμά, έξω από το δωμάτιο. Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;” Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί».

Όσο για την απουσία της μητέρας της από τη ζωή της, εξομολογήθηκε: «Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα -«Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Μαρία Καρλάκη: «Δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το παιδί μόνη μου»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα -«Σε εμένα ήρθε όταν σχεδόν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο»

Keywords
Τυχαία Θέματα