«Προφανώς το έμαθε αυτό και φιλάκια…» -Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Κορινθίου-Λιάγκα από το «Πρω1νό»

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία βρέθηκε φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου, το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο.

Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω.

Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά… ίδωμεν. Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς», ήταν μερικά από τα λόγια της ηθοποιού.

Τις δηλώσεις της αυτές σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 16/5 στον αέρα του «Breakfast@Star», με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχo να αφήνει άφωνους τους πάντες στο πλατό με αφορμή ενός δικού του ρεπορτάζ επί του θέματος.

«Με έχει μπερδέψει η Μαρία Κορινθίου. Από τη μία ακούμε ότι θα κάνει πράγματα, ότι θα συνεργαστεί και κάνει ραντεβού, από την άλλη δε θέλει. Κάπως μπερδεύομαι. Δεν ξέρω αν είναι αστρολογικό το θέμα», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαρίας Κορινθίου.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Μίχoς είπε με τη σειρά του: «Παιδιά, ξέρεις τι γίνεται; Όταν διαρρέεις μόνος σου πράγματα ότι έχεις προτάσεις… το βιώσαμε κι εμείς εδώ. Ψέματα λέμε; Το άκουσε ο Λιάγκας αυτό και φιλάκια. Δικό μου ρεπορτάζ. Δεν υπήρχε τίποτα. Οι διαρροές που γινόντουσαν ήταν από την ίδια τη Μαρία Κορινθίου».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς το έμαθε αυτό, ακούστηκε… στον χώρο είμαστε λίγοι. Αυτά δε λέγονται on camera, λέγονται off camera. Το λέει το ρεπορτάζ μου, που είναι 100% καλό», με την Μαίρη Αργυριάδου να τον ρωτά στη συνέχεια αν εννοεί ότι η Μαρία Κορινθίου διέρρευσε ότι έχει προτάσεις και ο Γιώργος Λιάγκας νευρίασε όταν το έμαθε, με εκείνον να της απαντά πως το ρεπορτάζ του ισχύει.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα -«Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Μαρία Καρλάκη: «Δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το παιδί μόνη μου»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα -«Σε εμένα ήρθε όταν σχεδόν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο»

Keywords
Τυχαία Θέματα