Μαρία Καρλάκη: «Δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το παιδί μόνη μου»

Η Μαρία Καρλάκη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της με καταγωγή από Κοζάνη θα γίνουν γονείς μέσα στο 2023 και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Η ίδια διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Μαρία Καρλάκη έξω από τον γυναικολόγο της κι εκείνη μίλησε με ενθουσιασμό για την εγκυμοσύνη της και το νέο κεφάλαιο

που θα ανοίξει στη ζωή της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι μόλις πέντε μήνες σε σχέση με τον σύντροφό της, ωστόσο ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς.

«Είμαι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και είναι κάτι που αγαπάω πριν καν έρθει. Το φύλο δεν το έχουμε μάθει ακόμα», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Μιλώντας για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, δήλωσε: «Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί και ούτε σκοπεύω να το κάνω σύντομα. Θα δείξει πως θα είναι η σχέση μας με την απόσταση.

Έμεινε πολύ στην Αθήνα και κατάφερε κάτι όμορφο αλλά από εκεί και πέρα ο θεός ξέρει. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα να κρατήσω ένα παιδί μόνη μου. Ούτως ή άλλως σκόπευα να κάνω μια εγκυμοσύνη μόνη μου».

Και κατέληξε: «Είμαστε πέντε μήνες μαζί! Το θέλαμε πολύ! Έγινε από αγάπη και από έρωτα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

 Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

 Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω παιδί ή έχω 100 εραστές»

Keywords
Τυχαία Θέματα