Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική»

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στη «Super Κατερίνα». Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την πολιτική, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη viral δήλωσή της ότι «δεν θα κατέβαινε ποτέ στην πολιτική».

Η Πόπη Τσαπανίδου, λοιπόν, εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha πως δεν θυμόταν τη συγκεκριμένη δήλωση που είχε κάνει πριν από χρόνια,

ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν μπορείς να προβλέψεις τη ζωή και τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σου έρθουν.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει σε συνέντευξή μου ότι δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Αυτή τη στιγμή λέω κάτι που σημαίνει ότι κατευθύνομαι προς τα εκεί. Αν η ζωή τα φέρει αλλιώς, αν εκείνο, αν το άλλο, μπορώ να το προβλέψω; Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Ήρθε μία πρόταση», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η ίδια τόνισε ακόμα, ότι όταν προέβη σε αυτή τη δήλωση δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί μετά από χρόνια: «Όταν το είχα δηλώσει αυτό, δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν στην περίπτωση που έρθει μια τέτοια πρόταση χρόνια μετά. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, με το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

«Ξέρεις πως θα είσαι σε πέντε χρόνια από σήμερα κι αν αυτά που λες τώρα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Σήμερα τα πιστεύω όμως», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

 Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

 Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω παιδί ή έχω 100 εραστές»

Keywords
Τυχαία Θέματα