Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» – Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»;

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου και το θέατρο «Ήβη» στο κέντρο της Αθήνας, γέμισε ασφυκτικά. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας καλωσόρισαν με το πιο θερμό χαμόγελό τους, τους celebrities που θέλησαν να παρακολουθήσουν το νέο τους εγχείρημα.

Μεταξύ

άλλων ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και επιχειρηματίας κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν την αναβίωση της ελληνικής ταινίας μετά από 56 χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο βροντερό παρών έδωσαν και οι σύντροφοι τον πρωταγωνιστών, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Φλώρου.

Ακόμη, εκτός από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης, οι οποίοι έδωσαν τον τον καλύτερο του εαυτό, στο θεατρικό σανίδι ανέβηκε ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Γαλανός, οι οποίοι απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Παρά τα μικροατυχήματα που συνέβησαν, η Κατερίνα Γερονικολού έδειξε ψυχραιμία και όλα κύλησαν ομαλά.

Όπως ήδη γνωρίζετε την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος με το ταλέντο τους έδωσε μια δική του πινελιά και ένα αέρα ανανέωσης στο έργο.

Μερικοί από τους παρευρισκόμενος ήταν οι: Μιμή Ντενίση, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κιμ Κίλιαν, Γιώργος Λιάγκας, Κώστας Σπυρόπουλος, Ζωζώ Σαπουντζάκη και πολλοί άλλοι.

Στην παράσταση συμμετέχουν: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη η Κατερίνα Γερονικολού και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας. Σε ρόλους έκπληξη οι θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού, Νικος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσας! Μαζί τους, η Σοφία Βογιατζάκη και η Νίκη Παλληκαράκη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη

Γιώργος Βαρδινογιάννης-Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού

Τζώνη Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά

Ελένη Γερασιμίδου

Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου-Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σάσα Σταμάτη-Αντώνης Λουδάρος

Μιμή Ντενίση-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γκαγκάκη-Αδριανού-Μπεγνής-Παλαιολόγου

Χάρης Ρώμας-Κατερίνα Τσάβαλου

Μαρία Κορινθίου

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

Άνθιμος Ανανιάδης-Ματθίλδη Μαγγίρα

Χρήστος Νέζος-Χριστίνα Πολίτη

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Ματθίλδη Μαγγίρα-Κιμ Κίλιαν

Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μιμή Ντενίση-Λάκης Λαζόπουλος

Ματθίλδη Μαγγίρα-Κώστας Βουτσάς-Μιμή Ντενίση-Πάνος Κατσαρίδης

Δείτε ακόμη: Η στιγμή που αστυνομικός σκύλος εντοπίζει 32 κιλά ναρκωτικών στο Κιλκίς (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα