H Χριστουγεννιάτικη make up collection της Kylie Jenner είναι γεγονός

Η Kim Kardashian το ανακοίνωσε ήδη: Στις 23 του μήνα λανσάρεται η πρώτη μάσκαρα με την υπογραφή της και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγες μόνο ώρες θα έχει εξαντληθεί. Η ανακοίνωση έγινε χθες μέσω του account της.

Σήμερα είναι η σειρά της αδερφή της Kylie Jenner να μας ενημερώσει για την κυκλοφορία της δική της Χριστουγεννιάτικης make up collection. Με τη σειρά πάνε τα κορίτσια. Με μια σειρά από stories αυτή τη φορά. Η ίδια μιλά για τα προϊόντα, πραγματικά

ενθουσιασμένη εξηγώντας πως θα χρησιμοποιήσουμε το καθένα ξεχωριστά. Ενώ μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στις συσκευασίες, τα χρώματα και όσο μπορούμε να καταλάβουμε και στις υφές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 13 Νοέ, 2018 στις 11:19 πμ PST

Πρόκειται όπως είναι φυσικό για μια ωδή στο glitter με συσκευασίες λευκές και στολισμένες με μπλε νιφάδες χιονιού. Οι θαυμάστριες θα εθιστούν αρχικά με την παλέτα σκιών Chill Baby αλλά και το σετ που περιέχει 8 mini κραγιόν σε ολοκαίνουριες αποχρώσεις και ονομάζεται Baby It’s Cold Outside!

Οι αποχρώσεις όλων των προϊόντων είναι ιδανικές για τον βαρύ χειμώνα αφού είναι έντονες και γυαλιστερές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 13 Νοέ, 2018 στις 8:39 μμ PST

Και δεν είναι μόνο αυτά. Έρχονται επίσης τέσσερα νέα lispticks με τις εμπνευσμένες ονομασίες Cute, Cold as Ice, Stay Cozy και Brrr, τρεις αποχρώσεις πούδρας και τρεις νέες σκιές ματιών. Η Kylie βεβαιώνει τις φίλες που την ακολουθούν ότι με τα συγκεκριμένα προϊόντα θα γίνουν το ωραιότερο κομμάτι της γιορτινής τους ρουτίνας ομορφιάς.

Όχι ότι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν πριν ή μετά. Απλά μέσα στις γιορτές θα μπορούν τα εφαρμόζουν καθημερινά κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 13 Νοέ, 2018 στις 8:26 μμ PST

Η συγκεκριμένη είναι η τρίτη γιορτινή συλλογή της Jenner και λανσάρεται στις 19 του μήνα, λίγες μόνο μέρες πριν από την KKW. Το ξέρουμε κι εμείς κι εκείνη ότι δεν θα μείνει ούτε κραγιόν αφού οι θαυμάστριες είναι ήδη πάνω από το laptop και περιμένουν να βγει στον αέρα όπως ακριβώς θα κάνουν και στις 23 του μήνα με το λανσάρισμα της Kim.

Διαβάστε ακόμη:

To extreme cat eye της Dua Lipa θυμίζει star του παλιού Hollywood

H Cara Delevingne και η Rita Ora πρωταγωνιστούν σε μία καμπάνια που πρέπει να δείτε όλες σας

Keywords
Τυχαία Θέματα