Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/11

Το κοστούμι είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα σύνολα που εγγυώνται μια super stylish και άκρως επιβλητική εμφάνιση και είναι αυτό το διάστημα πιο επίκαιρο από ποτέ. Διαχρονικό, κομψό και φινετσάτο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να μην σας κάνει στιγμή να χάσετε τη θηλυκότητά σας. Θα σας συμβουλεύαμε να έχετε πάντα στην γκαρνταρόμπα σας ένα μαύρο ή λευκό αλλά και να επενδύσετε αυτή τη σεζόν σε ένα καρό.

Σε αυτό

έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα γκρι καρό κοστούμι με λεπτές λευκές και μπορντώ ρίγες από την εταιρεία matis.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο T-shirt, μια μαύρη used ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μπορντώ καστόρινα Superga.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά ματιών J403 Ethereal της Inglot, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighter Born To Glow! της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Angel της MAC και από πάνω το Gloss Volupte No 3 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με ένα ελαφρύ πιάσιμο στα πάνω με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Η Blake Lively είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα διασημότερα fashion icons του πλανήτη. Γι’ αυτό άλλωστε και οι εμφανίσεις της αποσπούν τα πιο θετικά σχόλια και γίνονται αντικείμενο αναφοράς από όλες τις fashionistas.

Η αγαπημένη μας σταρ λατρεύει τα κοστούμια και τα επιλέγει συνεχώς, τόσο για τις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και για τις επίσημες -ναι, ακόμα και για να περπατήσει γεμάτη αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τα παρουσιάζουμε. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/11

Keywords
Τυχαία Θέματα