Κρατερός Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου και η περιπέτεια της υγείας του

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην Τίνα Μεσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day και μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή, το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Στην έναρξη της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι άλλαξε τρόπο ζωής και έχασε 15 κιλά σε έναν χρόνο: «Από πέρυσι τον Οκτώβρη έχασε 15 κιλά. Άφησα την πρωινή εκπομπή γιατί δεν μπορούσα να κάνω μόνο αυτό. Αν δεν έφευγα, δεν θα έκανα την

ταινία με τη Μιμή Ντενίση. Δεν μετάνιωσα που έκανα τηλεόραση».

Αναφερόμενος στον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Με την Κατερίνα δε χωρίσαμε γιατί κάναμε μαζί εκπομπή. Αυτά ήταν δικά μας θέματα και δεν θεωρώ ότι δεν είναι και ατυχής η κατάληξη. Θεωρώ ότι με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και την οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο».

Σχετικά με την προσωπική ζωή του τώρα, ανέφερε: «Η προσωπική ζωή μου είναι να προλαβαίνω να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους, που πλέον δεν θα έχω αυτά τα ωράρια και τα παιδιά».

Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του: «Το θέμα της υγείας μου ήταν μια τεράστια καμπάνα. Αυτό ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω αυτό που όλοι μας λέμε, η υγεία πάνω απ’ όλα. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε, δεν υπάρχει πάντα ο κατάλληλος χρόνος, έρχεται μια μέρα και σου λέει «έκανες αυτά που ήθελες γιατί μπορεί και να μην τα κάνεις».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Γαλήνη Τσεβά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό – Πώς είναι σήμερα η “Σόφη” της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”;

Γνωστός Έλληνας θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ο απίστευτος τρόπος που το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα