Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες, στην περιπέτειά του με τον κορονοϊο αλλά και στον έρωτα.

Για το άνοιγμα της διασκέδασης και την επιστροφή στη δουλειά, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που θα συναντηθώ με τον κόσμο σχεδόν μετά από δύο χρόνια. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή».

Σχετικά

με την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Παρουσιάστηκε από κάποια σάιτ αρκετά υπερβολικά θα έλεγα και δεν θα έπρεπε. Ήταν λίγο τα πράγματα πολύ σοβαρά για μένα, έτσι ακούστηκε, ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα σίγουρα λίγο οξυγόνο…».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, μιλώντας για τον έρωτα και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για talent shows: «Δεν έχω κάνει τρέλες για έναν έρωτα αλλά έχω ερωτευτεί. Θα έλεγα ότι έχω πέσει στα πατώματα. Έχω βγει με θαυμάστρια και θα συνεχίσω να το κάνω, αν είναι έτσι ευχάριστο. Μου έχουν κάνει πρόταση για talent show, αλλά τώρα δεν θα το έκανα αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γαλήνη Τσεβά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό – Πώς είναι σήμερα η “Σόφη” της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”;

Γνωστός Έλληνας θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ο απίστευτος τρόπος που το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε πώς πήρε το δίπλωμα οδήγησης

Keywords
Τυχαία Θέματα