Εβελίνα Παπούλια: «Έτσι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης… ότι «καβάλησα το καλάμι»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για στιγμές της επαγγελματικής της και προσωπικής της πορείας.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι στο ραδιόφωνο έχει έναν πολύ προσγειωμένο χαρακτήρα και αναρωτήθηκε αν ήταν πάντα έτσι, επισημαίνοντας ότι την εποχή που έκανε τους «Δύο Ξένους», υπήρχε η φήμη ότι είναι απρόσιτη και ότι δεν είναι εύκολο κάποιος να την πλησιάσει και να της μιλήσει.

View
this post on Instagram

A post shared by Evelina Papoulia 1111 (@evelina_papoulia_official)

«Πάντα ήμουν έτσι όπως είμαι σήμερα και νομίζω πως δεν το έπαθα ποτέ αυτό, να δω τον ίσκιο μου πιο μεγάλο. Πιο πολύ είχα αγχωθεί στο να μην το πάθω οπότε ήμουν όλο και πιο low profile στα προσωπικά μου και ταυτόχρονα, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια φίλους και φίλες, η αναφορά μου πάντα ήταν εκείνοι. Δεν ήταν δηλαδή οι άνθρωποι που γνώριζα εκείνη την εποχή άρα δεν μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο στους φίλους μου από αυτό που ήμουν», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. 

Ενώ εξήγησε σε σχέση με τη φήμη που είχε βγει για εκείνη. «Αυτό, ναι, έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Οπότε, σε αυτά τα “όχι” έβγαλα τη φήμη της δύσκολης, ότι την ψώνισα και καβάλησα το καλάμι, αλλά δεν ήταν αυτό. Ήταν, το ότι ένιωθα τον εαυτό μου συνεχώς να επαναλαμβάνεται και δεν μου άρεσε».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός Έλληνας θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ο απίστευτος τρόπος που το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε πώς πήρε το δίπλωμα οδήγησης

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της την καμάρωσε στο θέατρο – Η σφιχτή αγκαλιά τους στα παρασκήνια

Keywords
Τυχαία Θέματα