Megan Fox: Αυτός είναι ο τρόπος που διατηρεί τα φρύδια της καλοσχηματισμένα

Φαίνεται πως, τώρα τελευταία, η Megan Fox απασχολεί ιδιαίτερα τα media. Δεν χρειάζεται να περάσεις και πολύ χρόνο σκρολάροντας πριν ανακαλύψεις κάποιο δημοσίευμα για την εντυπωσιακή ηθοποιό και μοντέλο, είτε πρόκειται για την σέξυ εμφάνισή της με το διάφανο φόρεμα στα MTV Video Music Awards,

το hot ειδύλλιο της με τον Machine Gun Kelly (και τα τατουάζ τους), τη σωματική δυσμορφική διαταραχή από την οποία πάσχει και την κάνει να δηλώνει πως δεν της αρέσει το σώμα της (!) είτε για την απίστευτη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που έγιναν… silver και ακόμα συζητιούνται!

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Με μια selfie της στο Instagram όπου σχολίασε «Έτσι δείχνει η κόρη του διαβόλου» η star άφησε τους πάντες άφωνους με την αλλαγή της για χάρη της ταινίας Johnny And Clyde. Υποθέτουμε ωστόσο ότι πολλοί από τους φαν της μάλλον ξεφύσησαν με ανακούφιση όταν ανακάλυψαν ότι το νέο τολμηρό look της με τα ασημένια μαλλιά οφειλόταν σε μία -ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη- περούκα. Ο hairstylist Miles Jeffries που έκανε repost γράφοντας «Major hair transformation για την @meganfox» το επιβεβαίωσε αποκαλύπτοντας με ένα tag ότι την περούκα δημιούργησε η έξπερτ Merria Dearman.

Πάντως, όσες μεταμορφώσεις και αν κάνει η διάσημη ηθοποιός, ένα είναι το signature χαρακτηριστικό που δεν πειράζει ποτέ: τα καλοσχηματισμένα φρύδια της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Tonya Crooks, η celebrity brow artist (και δημιουργός της σειράς προϊόντων Arches & Halos Professional Eyebrow) η οποία επιμελείται τα φρύδια της Megan Fox αποκάλυψε πώς διατηρεί άψογο το σχήμα τους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Εκτός από τις συνήθεις τεχνικές grooming των φρυδιών, η Tonya Crooks κάνει κάτι που δίνει πραγματικά το ιδανικό σχήμα και χρώμα στα φρύδια της ηθοποιού και που έχει ενδιαφέρον: Παρόλο που η Megan έχει καστανά μαλλιά όπως η Crooks αποκαλύπτει «βάφει τα φρύδια της σε μια πολύ σκούρα καστανή απόχρωση» ώστε να τα κάνει να δείχνουν πιο έντονα και εντυπωσιακά. Έπειτα, τα γεμίζει δημιουργώντας ένα ombré look για το οποίο χρησιμοποιεί δύο μολύβια φρυδιών σε διαφορετικές αποχρώσεις: την πιο ανοιχτόχρωμη στο στμήμα από το εσωτερικό των ματιών μέχρι λίγο μετά τη μέση και την πιο σκούρα στις άκρες τους. «Έπειτα τριμάρω τις τυχόν άστατες τριχούλες που πετάνε -στη Megan δεν αρέσει να “πετάνε” ατημέλητα στο πάνω μέρος των φρυδιών» εξηγεί. Τέλος, χρησιμοποιεί ένα clear gel για να ολοκληρώσει το έντονο iconic brow look της Megan.

Φαίνεται πως η Fox έχει βρει ακριβώς το σχήμα και το look που επιθυμεί γι’ αυτό και παραμένει εδώ και καιρό σταθερά πιστή σε αυτό. Έχει μάλιστα παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της στο Allure ότι το είχε παρακάνει βγάζοντας τα φρύδια της -στα 90ς όταν τα λεπτά φρύδια ήταν στη μόδα- κάτι που χαρακτηρίζει, μετανοημένη πλέον, ως ένα από τα χειρότερα beauty λάθη που έχει κάνει ever!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Πώς θα δείχνεις ξεκούραστη το πρωί ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα!

Priyanka Chopra Jonas: Πώς κάνει το μακιγιάζ της σε 4 μόλις λεπτά!

Έλαιο από σπόρους chia: Το νέο it συστατικό της κοσμετολογίας που θα συζητηθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα