Ελένη Δήμου: «Ευτυχώς είχα εμβολιαστεί και απέφυγα τα χειρότερα» – Τι μηνύματα έλαβε από τους αρνητές του εμβολίου;

Η Ελένη Δήμου μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό, επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και στο Just the two of us. Έτσι, έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας από τη σκηνή του λαμπερού show τραγουδιού, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αυριανό live.

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day συνάντησε την Ελένη Δήμου στα παρασκήνια του Just the two of us, στα διαλείμματα από τις πρόβες, και εκείνη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές

που βίωσε:

«Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί και αποφύγαμε τα χειρότερα. Τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν εκατοντάδες και είπα ότι έπρεπε να αρρωστήσω για να καταλάβω και από συναδέλφους πόσο πολύ με αγαπάνε και ανησύχησαν και τους ζητώ συγγνώμη», ανέφερε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Ακόμα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον κορονοϊό, έλαβε και αρνητικά μηνύματα σχετικά με την απόφασή της να εμβολιαστεί: «Είχα και κάποια αρνητικά σχόλια… Μου έλεγαν «γιατί εμβολιάστηκες;» και ότι «τα τραβάω όλα αυτά γιατί εμβολιάστηκα». Είναι παράνοια αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Εβελίνα Παπούλια: «Έτσι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης… ότι «καβάλησα το καλάμι»

Γαλήνη Τσεβά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό – Πώς είναι σήμερα η “Σόφη” της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”;

Γνωστός Έλληνας θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Ο απίστευτος τρόπος που το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα