Κόκκινο κραγιόν: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 9 διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να βρείτε εκείνη που θα γίνει το σήμα κατατεθέν σας

Κόκκινο κραγιόν: Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στο beauty. Έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις και όλες μας το φορέσαμε κάποια περίοδο της ζωής μας έχοντας μια μορφή εμμονής. Και φυσικά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει τουλάχιστον ένα στο νεσεσέρ μας. Από την κλασική έντονη απόχρωση μέχρι το rouge noir που μας συστήθηκε στα 90’s και άφησε ιστορία. Στη συνέχεια οι make up artists μας έδωσαν όλες τις συμβουλές που είχαμε ανάγκη ώστε να επιλέξουμε τον κατάλληλο τόνο αλλά και το απλώσουμε σωστά.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 6 Νοέ, 2019 στις 6:00 πμ PST

Λαμπερό, super ενυδατικό ή ματ δεν έχει σημασία. Εκείνο που προέχει είναι τα χείλη να αποκτούν, δυνατή, δραματική ή σχεδόν neon όψη ανάλογα με την περίσταση αλλά και το look μας.

Λατρέψαμε συγκεκριμένα κραγιόν με πρώτα και καλύτερα εκείνα που ανήκουν στην εμβληματική, πλέον σειρά L’ Oreal Paris Rouge Signature η οποία τώρα κάνει δυναμικό comebackμε εννέα νέες, υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις.

Το 2020 άλλωστε, σύμφωνα με τους celebrity make up artists, είναι η χρονιά που οι γυναίκες θα λάμψουν με την αυτοπεποίθησή τους και θα το καταφέρουν μόνο φορώντας  το σωστό ο κατακόκκινο κραγιόν. 

Αυτή τη σεζόν η L’Oreal Paris σας βοηθά να βρείτε την κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στον δικό σας τύπο λανσάροντας τη σειρά EmpoweReds, μια σειρά φαινόμενο με 9 κόκκινα κραγιόν μακράς διαρκείας.

Τα νέα Rouge Signature EmpoweReds προσφέρουν στα χείλη σας δυναμικές και εμβληματικές αποχρώσεις του κόκκινου, με απαλή υφή που σχεδόν δεν τη νιώθεις και matte αποτέλεσμα που διαρκεί 24 ώρες. Το ματ, βελούδινο φινίρισμα είναι και πάλι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το στερηθήκατε τους προηγούμενους μήνες αλλά ήρθε η στιγμή να πάρει και πάλι τη θέση του στο νεσεσέρ και τα χείλη σας.

Από το φλογερό κατακόκκινό έως το εντυπωσιακό μπορντό, υπάρχει μια κόκκινη υπογραφή για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τη δική σας  μεταξύ των 9 υπέροχων κόκκινων αποχρώσεων και να απογειώσετε κάθε εμφάνισή σας. 

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Justine Marjan, η αγαπημένη hairstylist των celebrities σας αποκαλύπτει πως να δημιουργήσετε μόνες σας την 60’s αλογοουρά

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να έχει το άρωμά σας διάρκεια το Χειμώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα